Wie zijn wij

Zorgboerderij Nieuw Toutenburg wordt gerund door Wouter en Marjolein van Oostrum. Hier vindt u een film die een indruk geeft van het bedrijf.

 

Dagbesteding

Zorgboerderij Nieuw Toutenburg biedt kleinschalige dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking of psychische problemen, waarbij huiselijkheid en gezelligheid voorop staan. De wensen van de deelnemers zijn bij ons het uitgangspunt bij de invulling van de dag. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor dagbesteding. Wij richten ons met name op groenteteelt, teelt van zacht fruit en veehouderij.

 

Boerderijwinkel

De producten van het land worden door de deelnemers van de zorgboerderij verwerkt en zijn te koop in de boerderijwinkel. Ook het vlees van onze limousinrunderen is hier te koop. Producten die we niet zelf verbouwen worden regionaal ingekocht of fair trade via Wereldwinkel De Bilt.

 

Educatie en kinderfeestjes

We vertellen graag over ons bedrijf en de productie van voedsel. Daarom bieden we boerderijeducatie aan voor klassen van de basisschool. Ook kun je je verjaardagsfeestje op de boerderij komen vieren!

 

Vakantie opvang huisdieren

Wij zorgen graag voor uw konijnen en cavia’s in uw vakantie.

Foto’s op deze website zijn onder andere gemaakt door Irene Kuizenga www.elke-foto.nl.